Sota petició popular, aqui us deixo la recepta que he seguit per fer el New York Cheese Cake. L'he fet per l'aniversari del meu pare i tot i que era enorme, i erem mogollon de gent, estava taaant bo, que ha volat!!!
* recepta treta del blog El Perfume de mi Cocina
Ingredients:
Per a la base:
- Galetes (tipus digestive) 400 gr.
- Sucre 90 gr.
- Mantega sense sal fosa 125 gr.
Per al farcit:
- Formatge crema a temperatura ambient 1 kg
- Sucre blanc 200 gr.
- Farina de blat 35 gr.
- 5 Ous grans a temperatura ambient
- Crema de llet (nata) 80 ml
- 1 Ratlladura de llimona
- 1 cullerada Extracte de Vainilla
Pel topping:
- crema agria 240ml
- sucre blanc 30 gr.
- 1 cullerada de extracte de vainilla
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 175 º C. En un bol mitjà barreja les molles de galeta, el sucre i la mantega fosa.
- Passa a un motlle de 23 cm de diàmetre que sigui desmuntable i pressiona les molles de forma que cobreixis el fons i les parets del motllo fins uns 5 cm (et pots ajudar amb una cullera).
- Ho posarem al forn durant uns 15 minuts i despres ho retirarem.
- Prepara el farcit: En un recipient barreja el formatge crema, el sucre i la farina. Barreja a velocitat mitjana fins que quedi una mescla suau.
- Afegeix els ous d'un en un barrejant 30 segons per cada un.
- Despres incorporarem la crema de llet, la ralladura de llimona i el extratcte de vainilla.
- Ho posarem dins del motllo i despres al forn durant 15 minuts a 175 graus. Quan hagi passat aquest temps, baixarem la temperatura a 120 graus (he de dir que al meu forn ho vaig tenir que posar a 150, aixi que cadascu haura de probar amb el seu forn) i ho deixarem al forn durant 60-90 minuts.
- Sabrem que esta llest quan fem tremolar la mescla i nomes es mogui la part del mig com un flam.
- Ho retirarem del forn i ho deixarem sobre una reixeta, mentre preparem el topping
- Per fer el topping, s'ha de barrejar la crema agria, el sucre i la vainilla, i posar-ho per sobre del pastis.
- Ho tornarem a posar al forn durant uns 15-20 minuts a 150 graus.
- Quan estigui llest, ho treiem del forn i ho posem a sobre la reixeta perque s'arrefredi.
- Just quan ho acabem de treure, passarem un ganivet per les parets del pastis, entre el motllo i la galeta, perque aixi no es facin esquerdes.
- Ho deixarem arrefredar i despres ho posarem a la nevera tota la nit.
- Per servir, ho treurem una hora abans de la nevera i ho acompanyarem d'alguna melmelada de fruits vermells.
Desitjo que us agradi i que us animeu a provar-lo!!!
sábado, 13 de octubre de 2012
domingo, 7 de octubre de 2012
NOU PREMI PEL BLOG
Aquesta setmana passada vaig rebre un nou premi pel blog per duplicat que serveix per fer coneixer els blogs petits de menys de 100 seguidors...sempre fan molta il.lusió aquests premis on la gent pensa en tu i valora la teva feina!!
Reconec que em costa una mica actualitzar el blog i que ho hauria de fer mes sovint, pero el dia a dia d'una mare treballadora no dona mes hores.
El premi me l'ha otorgat la Cinta de Trossets de Cuina, un blog fabulos on pots trobar tota classe de delicies...i uns dies despres tambe me l'ha otorgat l'Ariadna de Dulces Bocados...us recomano que el hi feu un cop d'ull!!
Be, aqui van les bases d'aquest premi:
Reconec que em costa una mica actualitzar el blog i que ho hauria de fer mes sovint, pero el dia a dia d'una mare treballadora no dona mes hores.
El premi me l'ha otorgat la Cinta de Trossets de Cuina, un blog fabulos on pots trobar tota classe de delicies...i uns dies despres tambe me l'ha otorgat l'Ariadna de Dulces Bocados...us recomano que el hi feu un cop d'ull!!
Be, aqui van les bases d'aquest premi:
- explicar 11 coses sobre tu.
- respondre les 11 preguntes sobre tu.
- triar 11 blocs i nomenar-los al post.
- seguir a la persona que t'ha nomenat.
- visitar tres dels blocs nomenats.
11 coses sobre mi:
- Sóc mare treballadora...amb tot el que aixo comporta, com moltes de vosaltres sabeu.
- Una de les meves passions desde molt petitona és la cuina.
- M'encanta escoltar parlar als americans...ja se que es una frikada, pero m'hipnotitza l'accent yankie.
- El dia més felic de la meva vida va ser quan vaig tenir la meva peke.
- Sóc super organitzada i ordenada.
- Sempre xerro molt.
- Tinc un deute pendent amb la cultura: fa moltissim que no hem llegueixo un llibre...i em fa vergonya!!
- Desde fa un any, mes o menys, estic obsessionada amb tot el que rodeja la pastisseria i reposteria creativa.
- Trobo mooolt a faltar la cuina de les meves àvies, sobretot els macarrons que hem feia la iaia Carmeta...mmm!!!
- M'encanta l'olor del mar i tot el que signifiquen les vacances d'estiu a la platja.
- No m'agrada gens fer esport...siii ho reconeixo!!!
Les respostes a les 11 preguntes que em fan:
- Com et definiries?
Dificil...sencilla, amb les idees clares i mooolt metódica i organitzada.
- Quin és el teu plat preferit?
Segurament la fideuà, peró la veritat, es que no en tinc cap pk m'agrada molt menjar.
- Prefereixes cuinar o que et cuinin?
Cuinar sempre.
- Quines són les teves postres preferides?
Tot el que porti xocolata...siiii!!!
-Si t'haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria?
Les cebes. Les poso a tot arreu. (Cinta, et copio la resposta)
- Quin és el millor viatge que has fet?
Uff... India.
- Quin és el millor restaurant en el que has menjat?
N'hi han molts...pero em podria decantar per Els Tinars, a la Costa Brava.
- T'agrada més la carn o el peix?
Jo crec k el peix.
- Quin és el teu formatge preferit?
No en puc escollir cap, perque em tornen boja toooots els formatges...i quan mes pudorosos millor!!!
- Xocolata negra o amb llet?
Negra.
- Quin és el pitjor plat que has provat mai?
No me'n ve cap al cap.
Els 11 blocs als qui atorgo el premi:
- http://sweetuxue.blogspot.com.es/
- http://www.dulcefelicidad.es/
- http://www.iavuiquecuino.com
- http://lastartasdemorenaan.blogspot.com.es
- http://vickyalcala.blogspot.com.es
- http://sheylascupcakes.blogspot.com.es
- http://mochi-de-fresa.blogspot.com.es/
- http://pequedeliciasdesonia.blogspot.com.es/
- http://bocinsdesucre.blogspot.com.es/
- http://www.escribiendoconazucar.blogspot.com.es/
- http://marietascakes.blogspot.com.es/
Les 11 preguntes que faig són les mateixes que jo he respost!
Animeu-vos!!!
sábado, 29 de septiembre de 2012
ONE BOWL CHOCOLATE CAKE
Desde el dia que vaig veure aquesta recepta al blog de la Bea vaig pensar que havia de trobar una ocasió per fer-la...i havia de ser ben aviat perque em moria de ganes de tastar-la...tot i estar a dueta un altre cop!!!
Doncs be, l'ocasió ja ha arribat i ha sigut avui: hem anat a celebrar el dia de St.Miquel (el meu marit es diu aixi) i el 89 aniversari del mau avi!!!
Que us puc dir??? Ha sigut totalment increible...la meva familia ha flipat i jo mateixa us puc dir que el resultat es espectacular!!! Increible ...estava bonissim!! I com diu la Bea, super facil de fer.
Doncs be, l'ocasió ja ha arribat i ha sigut avui: hem anat a celebrar el dia de St.Miquel (el meu marit es diu aixi) i el 89 aniversari del mau avi!!!
Que us puc dir??? Ha sigut totalment increible...la meva familia ha flipat i jo mateixa us puc dir que el resultat es espectacular!!! Increible ...estava bonissim!! I com diu la Bea, super facil de fer.
Us el recomano moltíssim. Us deixo el link del blog de "El Rincon de Bea" per qui encara no la conegui...pero jo crec que parlo tant d'ella que segur que aborreixo i tot!!
Be, espero que us animeu a provar-lo!!! A disfrutar!!!
PASTIS LOLA BUNNY
Aquest es l'ultim pastisset que he entregat aquesta setmana per una de les meves nebodes. Per dins era de chocolata i maduixa, banyat en almibar.
lunes, 24 de septiembre de 2012
PASTIS CAVALLET
Dissabte també vaig entregar un pastisset molt especial per mi...era el primer pastiss amb una figureta modelada!!
La veritat es que no en tinc ni idea, pero crec que el resultat final esta monissim. Vaig estar mirant idees per internet i vaig pensar que no seria tant dificil fer un cavallet.
La nena que me'l va demanar es una enamorada dels cavalls i que millor que fer-ni un pel seu aniversari, oi?!
La veritat es que no en tinc ni idea, pero crec que el resultat final esta monissim. Vaig estar mirant idees per internet i vaig pensar que no seria tant dificil fer un cavallet.
La nena que me'l va demanar es una enamorada dels cavalls i que millor que fer-ni un pel seu aniversari, oi?!
PASTIS 70 ANIVERSARI
Aquest ha sigut un encàrrec molt especial. Hem van encarregar un pastis pel 70 aniversari d'una bona amiga de la familia i havia de ser per unes 60-70 persones...mare meva!!! el pastis mes gran que m'han encarregat!!
M'he tirat 3 dies per fer-lo i m'ha donat molta guerra, perque no havia estirat mai taaaant de fondant...i es clar, algun fallo té. Pero crec que per ser el primer d'aquestes dimensions, puc estar ben contenta.
Aquí el teniu:
Aqui el tall (com podeu veure, era un Red Velvet amb SBC de vainilla, que anava a conjunt amb la decoració de la sala):
I aquí un detall de les flors, que en contra del que alguns puguin pensar, no son reals. Les vem fer de roba perque aixi la "cumpleanyera" es podes guardar un record del regal ... i perque encara no se fer flors!!! Cosa que en breu solucionarem amb un curset...jijijiji
M'he tirat 3 dies per fer-lo i m'ha donat molta guerra, perque no havia estirat mai taaaant de fondant...i es clar, algun fallo té. Pero crec que per ser el primer d'aquestes dimensions, puc estar ben contenta.
Aquí el teniu:
Aqui el tall (com podeu veure, era un Red Velvet amb SBC de vainilla, que anava a conjunt amb la decoració de la sala):
I aquí un detall de les flors, que en contra del que alguns puguin pensar, no son reals. Les vem fer de roba perque aixi la "cumpleanyera" es podes guardar un record del regal ... i perque encara no se fer flors!!! Cosa que en breu solucionarem amb un curset...jijijiji
viernes, 7 de septiembre de 2012
PASTIS CASTELL DE PRINCESES/2on PASTIS MINNIE
Últimament tinc el blog una mica descuidat, i es que amb aixo del facebook, que és tan ràpid, i en un momentet tens penjades les fotos, fa una mica de mandra...però no pot ser!!!
El blog s'ha de mantenir actiu si o si.
Bé, aquí us penjo els dos últims pastissets que vaig entregar aquest cap de setmana: eren per unes germanetes que feien els anyets casi en el mateix mes, pero amb la diferencia que es porten 2 anys.
Per la gran, tota princeseta ella, hem van demanar un castell de princeses:
Dintre portava un pa de pessic de vainilla, amb melmelada de maduixa i cobertura de xocolata blanca.
I per la mes petitona, un de la Minnie:
Aquest portava un pastis de xocolata amb taronja, recobert amb xocolata, que es veu que va desaparèixer. Us deixo la recepta:
Ingredients per la base:
- 1 taronja ben grossa o 2 petites
- 3 ous
- 300 gr de sucre
- 250ml de oli d'oliva suau (encara que a la recepta posava de girasol, pero jo no el faig servir mai)
- 100 gr de xocolata negra troçejada i fosa
- 25 gr de cacao en pols
- 250 gr de farina
- 1 culleradeta de llevadura en pols
Ingredients per la cobertura:
- 200gr de xocolata negra trocejada
- 225ml de nata per montar
- taronja confitada i ensucrada per decorar
Elaboració:
- Punxem la taronja i la bullim en aigua durant mitja hora.
- Després la triturarem, treient abans les pipes, tota sencera, fins que ens quedi un puré i deixem arrefredar.
- Precalentem el forn a 180º i untem amb mantega el motllo rodó.
- Batirem lleugerament els ous, amb el sucre i l'oli.
- Poc a poc, incorporarem el puré de taronja i la xocolata fosa, ja freds.
- Afegirem el cacao, la farina i la llevadura i ho batrem bé amb les barilles.
- Ho posarem al forn uns 45-50 minuts. Ho punxarem per veure si està cuit.
- Ho posarem a sobre d'una reixeta perque es refredi.
- Per preparar la cobertura: posem la xocolata a desfer en un cassó juntament amb la nata i ho farem bullir.
- Remouse fins que estigui homogeni.
- Deixem arrefredar (minim una hora) i ho extendrem per sobre del pastis.
El blog s'ha de mantenir actiu si o si.
Bé, aquí us penjo els dos últims pastissets que vaig entregar aquest cap de setmana: eren per unes germanetes que feien els anyets casi en el mateix mes, pero amb la diferencia que es porten 2 anys.
Per la gran, tota princeseta ella, hem van demanar un castell de princeses:
Dintre portava un pa de pessic de vainilla, amb melmelada de maduixa i cobertura de xocolata blanca.
I per la mes petitona, un de la Minnie:
Aquest portava un pastis de xocolata amb taronja, recobert amb xocolata, que es veu que va desaparèixer. Us deixo la recepta:
Ingredients per la base:
- 1 taronja ben grossa o 2 petites
- 3 ous
- 300 gr de sucre
- 250ml de oli d'oliva suau (encara que a la recepta posava de girasol, pero jo no el faig servir mai)
- 100 gr de xocolata negra troçejada i fosa
- 25 gr de cacao en pols
- 250 gr de farina
- 1 culleradeta de llevadura en pols
Ingredients per la cobertura:
- 200gr de xocolata negra trocejada
- 225ml de nata per montar
- taronja confitada i ensucrada per decorar
Elaboració:
- Punxem la taronja i la bullim en aigua durant mitja hora.
- Després la triturarem, treient abans les pipes, tota sencera, fins que ens quedi un puré i deixem arrefredar.
- Precalentem el forn a 180º i untem amb mantega el motllo rodó.
- Batirem lleugerament els ous, amb el sucre i l'oli.
- Poc a poc, incorporarem el puré de taronja i la xocolata fosa, ja freds.
- Afegirem el cacao, la farina i la llevadura i ho batrem bé amb les barilles.
- Ho posarem al forn uns 45-50 minuts. Ho punxarem per veure si està cuit.
- Ho posarem a sobre d'una reixeta perque es refredi.
- Per preparar la cobertura: posem la xocolata a desfer en un cassó juntament amb la nata i ho farem bullir.
- Remouse fins que estigui homogeni.
- Deixem arrefredar (minim una hora) i ho extendrem per sobre del pastis.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)