sábado, 30 de junio de 2012

LIEBSTER AWARD

Quina il.lusió!!! m'han tornat a donar el "Liebster Award"!!!

Aquest cop me l'ha otorgat una blogger amiga meva que te un blog dedicat a les coses curioses: fotos, decoracio, botigues, restaurants...SuitLiz...Miriam moltíssimes gràcies!!

No us el perdeu perque té moltes idees bones que a vegades ens poden fer la vida més fàcil.



La idea d'aquest premi es la difusió de blogs petits (menys de 200 seguidors).

Aixi que ara ve el meu torn d'adjudicar el premi...i els guanyadors son:

- C de Cuir (http://cdcuirbarcelona.blogspot.com.es) : una de les meves amigues ha creat aquest blog per mostrar a tothom les seves creacions. Feu-hi un cop d'ull...segur que us en agrada alguna.

- I per postres...blog de postres (http://iperpostresblogdepostres.blogspot.com.es/): blog dedicat als dolços...segur que quedareu impregnats de la seva dolçor.

- JudiSweet (http://judisweet83.blogspot.com.es): un altre blog dolç...segur que us entusiasmen les seves creacions.

- Betbebe (http://www.betbebe.es/es/blog): voleu tenir un fill, l'esteu esperant o acabeu de tenir-lo...doncs aquest és el blog ideal.

- Psikologiko (http://psikologiko.blogspot.com.es): tens algun dubte sobre temes relacionats amb psicologia? segur que aqui trobes respostes.


Normas para los premiados:
  • Copiar y pegar el premio en el blog enlazándolo con el blogger que te lo ha otorgado
  • Premiar a 5 blogs con la condición de que tengan menos de 200 seguidores y notificarles que son ganadores de este premio
  • Confiar en que continúen la cadena premiando a otros 5 blogs

martes, 19 de junio de 2012

REPOSTERAS SOLIDARIAS I 1ER EVENT

Desde fa unes setmanes formo part d'un grup solidari que s'ha creat al Facebook: REPOSTERAS SOLIDARIAS. La idea del grup es ajudar amb aquesta profesio a projectes solidaris, associacions, ONG, ... sense cap ànim de lucre. Tampoc es vol fer servir el grup com a medi de publicitat de ningun dels seus participants. O sigui que tota la ajuda que es presti, és totalment altruista i sense cap benefici per ninguna de nosaltres.









Ara ja tenim entre mans el primer projecte: colaborarem amb la Fundacio Indig fents uns tallers per nens de decoració de cupcakes i galetes el próxim cap de setmana del 7 i 8 de Juliol!! Us convido a que us apunteu amb els vostres pekes!! segur que ens ho passarem genial!!



PASTIS PEL BATEIG DE L'ALBA

Fa un parell de setmanes vag fer un pastis pel bateig de la meva cosineta Alba...tothom va quedar encantat!!


lunes, 4 de junio de 2012

PASTIS PER L'ALÈXIA

Després del curs amb Mericakes (per cert, tinc pendent de publicar l'entrada, pero crec que serà llargueta i haig de trobar el moment) em va sorgir la oportunitat perfecte per practicar tot el que vaig apendre.

Dissabte era l'aniversari de l'Alèxia, la filla d'uns amics i feia 3 anyets.

Aquí us deixo el pastis que li vaig fer (per dins era doble de xocolata amb melmelada de maduixes i ganache de xocolata negra).


miércoles, 30 de mayo de 2012

PASTIS PRIMAVERAL

Aquí teniu el pastis primaveral que vaig entregar aquest cap de setmana per una companya de la feina que li volia fer una sorpresa a la seva cunyada.

De dins vaig fer un pastis de plàtan, anous i cobert de xocolata.


jueves, 24 de mayo de 2012

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Com ja us havia dit, aquest cap de setmana hem va donar la vena dolça i vaig estar fent proves de coses que tenia pendents. A sobre, la setmana anterior una de les meves amigues "El perfume de mi cocina" (l'Olga), va publicar al seu blog la recepta de les Chocolate Chip Cookies que feia temps que estava perseguint i em va anar de perles.

Aixi que vaig fer galetetes pels compis de la feina, que van estar encantats. I es clar, també les vaig portar perque les provessin a casa meva.



Us poso la recepta perque son tan fàcils de fer, que val la pena compartir-la.

Ingredients (surten unes 25-30 galetes):

- 220 gr de farina
- 125 gr de mantega sense sal
- 175 gr de perles de chocolata
- 45 gr de sucre blanc
- 90 gr de sucre moreno
- 1 ou
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 1/2 culleradeta de sal

El.laboració:

- Precalentar el forn a 200º.
- En un bol gran barrejem la mantega freda, tallada a dauets amb el dos tipus de sucre. Millor en una batidora electrica.
- Afegim l'ou, l'extracte de vainilla i la sal, i ho barrejem tot fins que quedi ben lligat i el sucre s'hagi desfet.
- Tamissarem la farina i el llevat per un colador finet, i ho afegirem a la barreja per que quedi tot lligat.
- Després hi afegirem les perles de chocolata i ho barrejem.
- Si la massa està massa tova i s'enganxa massa, ho posarem una mitja hora a la nevera.
- Farem boletes, no gaire grans, de massa i les posarem en una safata de forn, forrada amb paper de forn, i les axafarem amb el palmell de la ma. Disposarles amb una separació d'uns 5 cm entre elles.
- Coure al forn una 10-12 minuts.
- Passat aquest temps, s'han de deixar refredar en una reixeta.

martes, 22 de mayo de 2012

STRUDEL DE POMA

Aquest cap de setmana he siguit una mica massoquista...en plena dieta, m'ha donat per posar-me a practicar dolços...és el que té estar tot el dia pensant en galetes, cupcakes i pastissos!!

Per diumenge a l'hora de dinar, vaig fer un strudel de pomes. És molt fàcil de fer i a mes, es fa en poca estona. El vaig acompanyar d'una mica de nata i pel que em van dir (es clar...jo estic a dieta i ni el vaig catar) estava boníssim!!



Ingredients:
- 2 pomes grosses
- 50 gr mantega desfeta
- 1 fulla de pasta de full (tambe es pot fer amb pasta fil.lo, pero no en vaig trobar)
- panses
- sucre moreno
- suc de mitja llimona
- Sucre glaç per decorar


Elaboració:
- Pre-escalfar el forn a 200º.
- Tallem la poma a làmines ben finetes, i ho barrejem amb les panses, el sucre moreno i el suc de llimona.
- Estirem la pasta de full i l'untem amb la mantega desfeta.
- Al mig de la pasta, hi posem la barreja de les pomes i les panses (escorrent el liquid que quedi).
- Tapem la barreja amb la resta de la pasta.
- Tornem a untar la pasta amb mantega.
- Ho courem al forn durant 30 minuts o quan ja estigui dauradet.
- Ho decorarem al gust amb sucre glaç.
* Es pot servir fred o calent, i es por acompanyar d'una mica de nata.