sábado, 30 de junio de 2012

LIEBSTER AWARD

Quina il.lusió!!! m'han tornat a donar el "Liebster Award"!!!

Aquest cop me l'ha otorgat una blogger amiga meva que te un blog dedicat a les coses curioses: fotos, decoracio, botigues, restaurants...SuitLiz...Miriam moltíssimes gràcies!!

No us el perdeu perque té moltes idees bones que a vegades ens poden fer la vida més fàcil.La idea d'aquest premi es la difusió de blogs petits (menys de 200 seguidors).

Aixi que ara ve el meu torn d'adjudicar el premi...i els guanyadors son:

- C de Cuir (http://cdcuirbarcelona.blogspot.com.es) : una de les meves amigues ha creat aquest blog per mostrar a tothom les seves creacions. Feu-hi un cop d'ull...segur que us en agrada alguna.

- I per postres...blog de postres (http://iperpostresblogdepostres.blogspot.com.es/): blog dedicat als dolços...segur que quedareu impregnats de la seva dolçor.

- JudiSweet (http://judisweet83.blogspot.com.es): un altre blog dolç...segur que us entusiasmen les seves creacions.

- Betbebe (http://www.betbebe.es/es/blog): voleu tenir un fill, l'esteu esperant o acabeu de tenir-lo...doncs aquest és el blog ideal.

- Psikologiko (http://psikologiko.blogspot.com.es): tens algun dubte sobre temes relacionats amb psicologia? segur que aqui trobes respostes.


Normas para los premiados:
  • Copiar y pegar el premio en el blog enlazándolo con el blogger que te lo ha otorgado
  • Premiar a 5 blogs con la condición de que tengan menos de 200 seguidores y notificarles que son ganadores de este premio
  • Confiar en que continúen la cadena premiando a otros 5 blogs

2 comentarios: