lunes, 26 de noviembre de 2012

PASTIS BARCO PIRATA

I aquest es el que vaig entregar dissabte...un barco pirata!!!




2on PASTIS CARS

Aquest es el 2on pastis de Cars - Rayo McQueen que m'han demanat i el vaig enyregar divendres.



PASTIS MINI COOPER

Aquest es el primer pastis que vaig entregar aquest cap de setmana passat: un Mini Cooper vermell





sábado, 17 de noviembre de 2012

PASTIS SKATER

La setmana passada em van encarregar un pastis per en Pol...un apassionat dels skates!! És el meu primer modelat després del curs amb la Lourdes Pasteles Encantados...que us sembla?!





viernes, 2 de noviembre de 2012

CHOCOLATE CHEESE CREAM FROSTING I PASTISSET HALLOWEEN

Encara que vaig una mica tard, per problemes tècnics familiars (com molts ja sabeu), per fi puc penjar el pastisset que he entregat per Halloween. Me l'ha demanat una compi de la feina...l'element principal havia de ser la chocolata i nomes volia la carbasseta típica de Halloween amb fondant. Espero que li agradi perque he triat un dels frostings que mes m'ha agradat, sobretot per la intensitat del gust de la chocolata.


CHOCOLATE CHEESE CREAM FROSTING

Ingredients:
- 300 gr sucre glass
- 30 gr cacao en pols Valor
- un polsim de sal
- 150 gr de formatge crema (tipus Philadelphia)
- 225 gr mantega sense sal
- 250 gr chocolata de cobertura 70%cacao
- 180 ml nata fresca (creme fraiche o sourcream) - no nata de montar


El.laboració:
- Desfem la xocolata al bany maria o al microones, i la reservem, deixant que s'arrefredi una mica.
- Tamissar el sucre, caco en pols i la sal.
- Batre la mantega i el formatge (que ha d'estar a temperatura ambient) durant un parell de minuts.
- Afegirem sucre, cacao i sal, fins que quedi ben integrat.
- Després afegirem la xocolata desfeta i batrem fins que s'integri.
- Per últim, afegirem la nata fresca i ho batrem tot fins que quedi tot unificat.
- Si veiem que la barreja esta molt tova, ho posarem uns 15 minuts a la nevera, tapat amb un paper film.


A més, estreno una nova secció al blog, que es dirà: FILLING & FROSTINGS...pels que no domineu gaire angles, farçiments i cobertures. 
Crec que en la pastisseria americana, un dels punts forts son els farçiments i cobertures amb els que es pot jugar amb tota classe de pans de pessic, elaborats de mil formes differents.
Aixi que m'he decidit a compartir amb tots vosaltres totes les receptes que vaig el.laborant i que mes m'agraden. 
Desitjo que us agradi aquesta nova secció!!

miércoles, 31 de octubre de 2012

CHOCOLATE & STRAWBERRY CAKE

Aquest cap de setmana ha sigut l'aniversari de la meva cosina, i vem pujar a Girona a celebrar-ho amb ella i la meva tieta.
Com no, el meu regal era el pastisset i volia fer alguna cosa diferent del que havia fet fins ara i que no fos de fondant. Trobo que per adults, és molt millor qualsevol cake ben preparat.

Després de molt buscar, em vaig decidir per aquest cake de chocolata i maduixa de la Bea. Com sempre les seves receptes son genials i si segueixes pas per pas les seves indicacions, és impossible que et quedi malament.


Que us haig de dir??? Estaba increible, dolç, suau, i gens empalagos...al final no podre dir quin es el meu pastis preferit, perque tots els que he probat de la Bea...aquin millor!!!




Be, la recepta la podeu trobar al blog de El Rincon de Bea, que abans us he deixat el link.

I aqui us deixo la foto de la cumpleanyera i de la meva germaneta, que son una monada totes dues.


domingo, 21 de octubre de 2012

RECOPILATORI ULTIMS PASTISSOS

Em sento moooolt culpable perque no hi ha manera d'actualitzar el blog mes sovint...soc un desastre.
Aqui us deixo un recull dels últims pastissos que he entregat.



I aqui us deixare una foto de cadascun: