domingo, 15 de abril de 2012

PASTIS POCOYO - MONA DE PASCUA I

Ja se que vaig una semana tard en la publicació, però la setmana passada vaig anar una mica de cul i encara que vaig penjar les fotos al facebook i tothom ja les ha vist, no em va donar temps de preparar els posts al blog...així que aqui teniu el primer.

A la feina hem van encarregar un parell de mones, i totes dues eren bastant diferents: per la primera vaig fer un Red Velvet decorat amb motius de pascua i la segona va ser una sacher coberta de fondant amb temàtica del Pocoyo.

Avui publico la del Pocoyo, que no es per tirar-me floretes a mi mateixa, pero crec que cada cop vaig millorant mes amb aixo del fondant. Aquí teniu el resultat!! A la Carla, que es la nena a qui li van regalar li va encantar...i a vosaltres?!


I aquí teniu la mostra del tall per dins...i ja heu vist on van acabar en Pocoyo i la Lula!


Demà publicaré el post del Red Velvet.

5 comentarios:

  1. et falta dir que la teva estimada germana et va "ajudar" jajajajaj es broma, et va quedar perfecta tata! cada cop et queden més bons, és una pasada!

    ResponderEliminar
  2. Te ha quedado estupenda yo he visto las dos y son chulisimas,tengo que decirte que hemos coincidido en los bizcochos,jajaja yo he hecho tambien un red velvet y una sacher con fondant,que casualidad,en fin lo dicho te han quedado guapisimas,un besito guapa.

    ResponderEliminar
  3. Buff, aquest pastís pocoyó és impressionant! M'encanta! I de xocolata, mmmmmm :P

    ResponderEliminar
  4. Apa Emma, cada cop més bé, sort que jo estic de dieta, sinó ....
    La mami

    ResponderEliminar
  5. Quin trós de mona!!! Preciosa!Petonets!

    ResponderEliminar