martes, 13 de diciembre de 2011

CARROT CAKE

Quan vaig fer aquest pastís, ja tenia rondant pel cap tot aixó del nou blog...potser encara no tenia la forma definitiva, però ja estava donant voltes.
Em feia molta il.lusió que aquesta fos la meva primera entrada, i tinc guardada la recepta desde llavors, que crec que va ser a l'Octubre.
La veritat és que portava mesos veient la recepta pels blogs que segueixo regularment, i sempre m'havia cridat molt l'atenció. Crec que és un dels pastissos més bons que he tastat mai i amb els frosting de formatge per sobre, és impresionant!!


Aquí el teniu...a disfrutar!!


Ingredients:
- 300gr. de farina
- 2 culleraderes de llevat en pols
- 1 culleradeta plena de canyella
- 1/2 culleradeta de nou moscada
- 250gr. de sucre moreno
- 150ml. d'oli girasol
- 600gr. de pastanagues rallades
- 175gr. d'anous
- 3 ous




Pel frosting de formatge:
- 150gr. de formatge fresc a temperatura ambient (es pot fer servir philadelphia o mascarpone, segons els gustos. Si ens agrada molt el formatge, millor philadelphia, si no, el mascarpone es perfecte)
- 3 o 4 cullerades soperes de sucre glas

Preparació:
- Precalentem el forn a 180º.
- Barrejem el sucre amb l'oli i els ous.
- Un cop estigui ben barrejat, afegirem les pastanagues rallades i les anous (es pot posar cualsevol fruit sec).
- Per un altre banda, en un altre bol, mesclarem el llevat, la farina i les especies.
- Ho afegirem poc a poc i tamissant a la barreja dels ous.
- Ho disposarem tot en un motllo prèviament untat amb mantega (ho podem fer en un motlle per pastissos, o també en cups per fer cupcakes...jo vaig fer les dues coses).
- Ho posarem al forn uns 40 minuts +/- (depenent de cada forn). Si fem cupckakes amb 20 minuts n'hi ha prou.
- Comprovarem que està fet punxant amb un escuradents i que surti net. Deixarem refredar.
- Per fer el frosting: barrejarem el formatge amb els sucre glas. Si creieu que ho voleu més dolç, afegiu una mica més de sucre. Si us ha quedat espes, es pot alleugerar amb una mica de llet.
- Per decorar, disposarem el frosting per sobre amb una espatula o un ganivet.
- Si fem cupcakes, decorar al gust amb la màniga pastissera.

Aquí teniu les fotos dels cupcakes...per ser els primers que vaig fer, no estàven gens malament!


4 comentarios:

  1. UUUUUUUM QUINA PINTA....SEGUR QUE ESTÀ PER LLEPAR-SE ELS DITS!!!!!

    MAR NIETO

    ResponderEliminar
  2. Umm, quina pintassa!!!
    Les fotos són molt xules. Segur que quan el tastes és mooooooolt millor!
    Enhorabona pel nou bloc.
    Salut.

    ResponderEliminar
  3. Uff!! a mes de que deu estar de vici, es moooolt original.

    Montse.

    ResponderEliminar
  4. Jo l'he provat, està de muerte!!!!

    ResponderEliminar