jueves, 29 de marzo de 2012

BROWNIE AMB ANOUS

Aquest diumenge han vingut els meus nebots a casa a fer un cafetó i per endolçir la tarda vaig preparar un Brownie amb Anous.


Espero que us agradi!!

Aquí us deixo la recepta:

Ingredients:
- 120 g de chocolata negra
- 220 g de mantega
- 4 ous
- 220 g de sucre
- 70 g de farina
- 100 g d'anous
- sucre glaç per decorar

Elaboració:
- Fondre la chocolata i la mantega, tots dos en troços.
- Apart barrejar els ous amb el sucre, fins a tenir una mescla fina, i afegir la preparacioó anterior de chocolata i mantega.
- Afegir la farina poc a poc, remenant continuament perque no es facin grumolls.
- Prèviament hem de trencar les anous en troçets i ja es poden afegir a la mescla.
- Posar la masa en un motlle. Si no en tenim de silicona, posarlo en un de fang o vidre, untat amb mantega.
- Posar-ho al forn a 180º (calentar-lo durant 10 min) i deixar-lo uns 30-40 min.
- Provar amb un ganivet si està cuit abans de treure'l del forn.
- Deixar-lo refredar abans de servir.
- Per decorar, es pot espolvorejar amb sucre glaç.

4 comentarios:

  1. M'encanta el brownie, és una debilitat!!! Y aquest fa una pinta boníssima. Jo sempre l'he fet en la seva versió vegana, però ara provaré a fer-lo amb la teva recepta.
    Petons.
    Montse.

    ResponderEliminar
  2. Hola Emma! No havia vist el teu blog encara! Molt bé! No tinc cap recepta de brownie! La teve em sembla ben bona! Moltes gràcies per compartir-la!
    Beijinhos
    Raquel

    ResponderEliminar
  3. Emma si em fas un brownie com aquest et començo a dir tieta! Quina sort els teus nebots!!!!
    petonets

    ResponderEliminar
  4. Que buena pinta!!!seguro que esta delicioso,un besito.

    ResponderEliminar