sábado, 1 de septiembre de 2012

RED VELVET BROWNIE & CHEESE CAKE

Aquesta recepta la vaig veure al blog de la Bea i em va entusiasmar. Al cap de pocs dies de veure-la, la vaig fer per la feina i va desapareixer tan ràpid que no em va donar temps ni de fer les fotos.
Així que una tarda que em van convidar a berenar a casa d'uns amics, vaig decidir repetir-la, però aquest cop amb Mascarpone perque el meu marit és l'unic formatge que menja...pero mare meva!!! va desaparèixer en un minut!!!



Aquí us poso la recepta, treta del blog "El Rincon de Bea", una de les meves fonts d'inspiració.

Ingredients (16 brownies):
- 85 gr. mantega sense sal
- 115 gr. xocolata cobertura
- 150 gr. sucre blanc 

- 2 ous L
- 75 gr. farina blat  

- 1 cullerada cacau en pols natural sense sucre
- 1 polsim de sal
- 1 cullerada colorant vermell 

- 250 gr. formatge crema (Philadelphia o cualsevol que s'hi assembli)
- 1 rovell d'ou L
- 70 gr. sucre
- 1/2 culleradeta extracte de vainilla


El.laboració: 
- Preescalfeu el forn 175 º.
- Preparar un motlle de 20 x 20 cm, col · locant paper d'enfornar de manera que cobreixi el fons i que pengi pels laterals

- Tamisar la farina, cacau, sal i reservar.
 - A bany maria fondre la mantega i la xocolata i remenar fins que just estiguin fosos sense que arribin a escalfar. Retirar del foc.
 - Incorporar el sucre i batre amb unes varetes. Semblarà que la barreja té una textura sorrenca.
 - Afegir els ous un a un i batre

- Suaument incorporar la farina tamisada que teníem reservada fins que just estigui incorporada
- Incorporar la cullerada del colorant i barrejar fins queestigui total i uniformement integrada
- Tirar aquesta barreja al motlle que teníem preparat.
- Per un altre banda, batre el formatge, rovell d'ou, sucre i extracte de vainilla fins que tots els ingredients estiguin totalment integrats

- Tirar cullerades d'aquesta barreja sobre la barreja de red velvet que teníem ja en el motlle. Amb una espàtula farem un efecte marbre, sense passar-nos.
- Enfornar durant uns 30 o 40 minuts.
- Deixar refredar sobre una reixeta.
- Quan estigui fred només haurem d'aixecar els laterals del paper d'enfornar per desemmotllar el brownie.
- Tallar en quadradets de 5 cm i guardar a la nevera, tapats amb paper d'alumini.

* Es podrà servir o templat o en fred. 

2 comentarios:

  1. Quina passada aquest brownie/red velvet, ja tinc ganes de fer-lo! Fa una pinta genial!
    Petons.
    Montse

    ResponderEliminar
  2. Wala!!!Emma quieres por favor dejar de provocarme,asi no puedo hacer dieta nunca si no dejas de hacer cosas tan llamativas!!!es imposible!!!!eso tiene que estar de vicio.un besito.

    ResponderEliminar