viernes, 7 de septiembre de 2012

PASTIS CASTELL DE PRINCESES/2on PASTIS MINNIE

Últimament tinc el blog una mica descuidat, i es que amb aixo del facebook, que és tan ràpid, i en un momentet tens penjades les fotos, fa una mica de mandra...però no pot ser!!!
El blog s'ha de mantenir actiu si o si.

Bé, aquí us penjo els dos últims pastissets que vaig entregar aquest cap de setmana: eren per unes germanetes que feien els anyets casi en el mateix mes, pero amb la diferencia que es porten 2 anys.

Per la gran, tota princeseta ella, hem van demanar un castell de princeses:





Dintre portava un pa de pessic de vainilla, amb melmelada de maduixa i cobertura de xocolata blanca.

I per la mes petitona, un de la Minnie:



Aquest portava un pastis de xocolata amb taronja, recobert amb xocolata, que es veu que va desaparèixer. Us deixo la recepta:

Ingredients per la base:
- 1 taronja ben grossa o 2 petites
- 3 ous
- 300 gr de sucre
- 250ml de oli d'oliva suau (encara que a la recepta posava de girasol, pero jo no el faig servir mai)
- 100 gr de xocolata negra troçejada i fosa
- 25 gr de cacao en pols
- 250 gr de farina
- 1 culleradeta de llevadura en pols

Ingredients per la cobertura:
- 200gr de xocolata negra trocejada
- 225ml de nata per montar
- taronja confitada i ensucrada per decorar

Elaboració:
- Punxem la taronja i la bullim en aigua durant mitja hora.
- Després la triturarem, treient abans les pipes, tota sencera, fins que ens quedi un puré i deixem arrefredar.
- Precalentem el forn a 180º i untem amb mantega el motllo rodó.
- Batirem lleugerament els ous, amb el sucre i l'oli.
- Poc a poc, incorporarem el puré de taronja i la xocolata fosa, ja freds.
- Afegirem el cacao, la farina i la llevadura i ho batrem bé amb les barilles.
- Ho posarem al forn uns 45-50 minuts. Ho punxarem per veure si està cuit.
- Ho posarem a sobre d'una reixeta perque es refredi.
- Per preparar la cobertura: posem la xocolata a desfer en un cassó juntament amb la nata i ho farem bullir.
- Remouse fins que estigui homogeni.
- Deixem arrefredar (minim una hora) i ho extendrem per sobre del pastis.

4 comentarios:

  1. t'han quedat perfectes!!! quins pastissos tan preciosos.
    Ens veiem dema!!

    petonets

    ResponderEliminar
  2. Emma son preciosas las dos y tienen que estar riquisimas,estas hecha toda una artista,besitos guapa.

    ResponderEliminar
  3. Ostres Emma, quina preciositat de pastissos! Quina llàstima haver-los de menjar, però qui es pot resistir als farciments dels pastissos? Felicitats per la feina.

    Una abraçada!

    ResponderEliminar