jueves, 24 de mayo de 2012

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Com ja us havia dit, aquest cap de setmana hem va donar la vena dolça i vaig estar fent proves de coses que tenia pendents. A sobre, la setmana anterior una de les meves amigues "El perfume de mi cocina" (l'Olga), va publicar al seu blog la recepta de les Chocolate Chip Cookies que feia temps que estava perseguint i em va anar de perles.

Aixi que vaig fer galetetes pels compis de la feina, que van estar encantats. I es clar, també les vaig portar perque les provessin a casa meva.



Us poso la recepta perque son tan fàcils de fer, que val la pena compartir-la.

Ingredients (surten unes 25-30 galetes):

- 220 gr de farina
- 125 gr de mantega sense sal
- 175 gr de perles de chocolata
- 45 gr de sucre blanc
- 90 gr de sucre moreno
- 1 ou
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 1/2 culleradeta de sal

El.laboració:

- Precalentar el forn a 200º.
- En un bol gran barrejem la mantega freda, tallada a dauets amb el dos tipus de sucre. Millor en una batidora electrica.
- Afegim l'ou, l'extracte de vainilla i la sal, i ho barrejem tot fins que quedi ben lligat i el sucre s'hagi desfet.
- Tamissarem la farina i el llevat per un colador finet, i ho afegirem a la barreja per que quedi tot lligat.
- Després hi afegirem les perles de chocolata i ho barrejem.
- Si la massa està massa tova i s'enganxa massa, ho posarem una mitja hora a la nevera.
- Farem boletes, no gaire grans, de massa i les posarem en una safata de forn, forrada amb paper de forn, i les axafarem amb el palmell de la ma. Disposarles amb una separació d'uns 5 cm entre elles.
- Coure al forn una 10-12 minuts.
- Passat aquest temps, s'han de deixar refredar en una reixeta.

5 comentarios:

  1. Emma, les de la feina diu que vagis fent proves d'aquestes que ja et "puntuaran", estaven boníssimes, petons
    La mami

    ResponderEliminar
  2. Que ricas Emma,tienen una pinta buenisima,besitos.

    ResponderEliminar
  3. Qué buena pinta!!!Me encantan y a los niños ni te cuento...
    Un beso
    Paloma
    www.chocolatmalaga.blogspot.com

    ResponderEliminar
  4. Puc afirmar que estaven bonissimessssss :)

    ResponderEliminar