viernes, 2 de noviembre de 2012

CHOCOLATE CHEESE CREAM FROSTING I PASTISSET HALLOWEEN

Encara que vaig una mica tard, per problemes tècnics familiars (com molts ja sabeu), per fi puc penjar el pastisset que he entregat per Halloween. Me l'ha demanat una compi de la feina...l'element principal havia de ser la chocolata i nomes volia la carbasseta típica de Halloween amb fondant. Espero que li agradi perque he triat un dels frostings que mes m'ha agradat, sobretot per la intensitat del gust de la chocolata.


CHOCOLATE CHEESE CREAM FROSTING

Ingredients:
- 300 gr sucre glass
- 30 gr cacao en pols Valor
- un polsim de sal
- 150 gr de formatge crema (tipus Philadelphia)
- 225 gr mantega sense sal
- 250 gr chocolata de cobertura 70%cacao
- 180 ml nata fresca (creme fraiche o sourcream) - no nata de montar


El.laboració:
- Desfem la xocolata al bany maria o al microones, i la reservem, deixant que s'arrefredi una mica.
- Tamissar el sucre, caco en pols i la sal.
- Batre la mantega i el formatge (que ha d'estar a temperatura ambient) durant un parell de minuts.
- Afegirem sucre, cacao i sal, fins que quedi ben integrat.
- Després afegirem la xocolata desfeta i batrem fins que s'integri.
- Per últim, afegirem la nata fresca i ho batrem tot fins que quedi tot unificat.
- Si veiem que la barreja esta molt tova, ho posarem uns 15 minuts a la nevera, tapat amb un paper film.


A més, estreno una nova secció al blog, que es dirà: FILLING & FROSTINGS...pels que no domineu gaire angles, farçiments i cobertures. 
Crec que en la pastisseria americana, un dels punts forts son els farçiments i cobertures amb els que es pot jugar amb tota classe de pans de pessic, elaborats de mil formes differents.
Aixi que m'he decidit a compartir amb tots vosaltres totes les receptes que vaig el.laborant i que mes m'agraden. 
Desitjo que us agradi aquesta nova secció!!

2 comentarios:

  1. Quin blog més delicios tens jejejeje
    Jo també tinc un blog et deixo el meu link http://sweetstotheteatime.blogspot.com.es/ així li pots fer una ullada.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Emma,, ja en tens per aquí, quina gracia i nosaltres se se sapiguer-ho!, quina bona pinta tot!, estem en contacte! Petons

    ResponderEliminar