Ingredients:
- 300 gr sucre glass
- 30 gr cacao en pols Valor
- un polsim de sal
- 150 gr de formatge crema (tipus Philadelphia)
- 225 gr mantega sense sal
- 250 gr chocolata de cobertura 70%cacao
- 180 ml nata fresca (creme fraiche o sourcream) - no nata de montar
El.laboració:
- Desfem la xocolata al bany maria o al microones, i la reservem, deixant que s'arrefredi una mica.
- Tamissar el sucre, caco en pols i la sal.
- Batre la mantega i el formatge (que ha d'estar a temperatura ambient) durant un parell de minuts.
- Afegirem sucre, cacao i sal, fins que quedi ben integrat.
- Després afegirem la xocolata desfeta i batrem fins que s'integri.
- Per últim, afegirem la nata fresca i ho batrem tot fins que quedi tot unificat.
- Si veiem que la barreja esta molt tova, ho posarem uns 15 minuts a la nevera, tapat amb un paper film.
A més, estreno una nova secció al blog, que es dirà: FILLING & FROSTINGS...pels que no domineu gaire angles, farçiments i cobertures.
Crec que en la pastisseria americana, un dels punts forts son els farçiments i cobertures amb els que es pot jugar amb tota classe de pans de pessic, elaborats de mil formes differents.
Aixi que m'he decidit a compartir amb tots vosaltres totes les receptes que vaig el.laborant i que mes m'agraden.
Desitjo que us agradi aquesta nova secció!!
Quin blog més delicios tens jejejeje
ResponderEliminarJo també tinc un blog et deixo el meu link http://sweetstotheteatime.blogspot.com.es/ així li pots fer una ullada.
Una abraçada
Emma,, ja en tens per aquí, quina gracia i nosaltres se se sapiguer-ho!, quina bona pinta tot!, estem en contacte! Petons
ResponderEliminar