jueves, 12 de julio de 2012

PASTIS DE SINDRIA / PASTEL DE SANDIA

Us heu donat conte de que ja ha arribat l'estiu??? siiii!!! i ja tenim aki la fruita d'estiu: el meló, els prèssecs i...la sindria.
Tenia que fer un postre per un sopar de germanor de la Festa Major del meu barri i volia impresionar...i tant que ho vaig fer!! 
Desde que vaig veure aquest pastis pel Pinterest (soc adicta total...ho reconeixo!!!) me'n vaig enamorar. Pero hi havia un petit problema. Be problema no se si seria la paraula...inconvenient! Que no troba cap recepta decent en español. Totes eren americanes i a totes es feia servir un cake mix i jo no en tenia. Així que vaig decidir versionar totalment la recepta.


 Aquí us explico com el vaig fer perque no és gens dificil:

Pa de pessic
Vaig fer servir la recepta del White Cake del Rincon de Bea. El vaig tenyir de vermell i li vaig afegir pasta de sindria de Home Cheff. Seguint les indicacions de la Bea, el vaig fer d'un dia per l'altre i el vaig deixar reposar a la nevera tapat amb film.

Crema per decorar i farçir
Al dia següent vaig fer una SBC (siii....ja m'ha sortit!! i és ideal!!!) i li vaig posar més pasta de sindria. 
Després la vaig separar en dos bols.
En el primer hi vaig posar colorant vermell i hi vaig afegir perletes de chocolata.
En el segon hi vaig afegir colorant verd...però no em va quedar el verd que jo volia, i aixo que vaig gastar tot un pot de colorant. Ni idea...escusa per tornar a fer el pastis.

Decoració
No té cap secret...simplement s'han d'anar farçint les capes entre cada pa de pessic amb la SBC vermella i també a la part de sobre.
Finalment, cobrirem els cantons amb la SBC verda i a la part de dalt, marcarem amb un bol o motllo perque quedi més definit el tall de la sindria.

Resultat
Una delicia!!! només dir-vos que del pastís potser en vaig repartir uns 30 troços i va desapareixer en 10 minuts...increible!!

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¿Os habéis dado cuenta de que ya ha llegado el verano??? Siiii! y ya tenemos aki las frutas de verano: el melón, los melocotones y ... la sandia.
Tenía que hacer un postre para una cena de hermandad de la Fiesta Mayor de mi barrio y quería impresionar ... y tanto que lo hice!
Desde que vi este pastel por Pinterest (soy adicta total ... lo reconozco!) Me enamoré. Pero había un pequeño problema. Bien, problema no se si sería la palabra ... inconveniente! Que no encontrava ninguna receta decente en español. Todas eran americanas y en todas se utilizaba un cake mix y yo no tenía. Así que decidí versionar totalmente la receta.

Aquí os explico como lo hice porque no es nada dificil:

Bizcocho
Usé la receta del White Cake del Rincón de Bea. Lo teñi de rojo y le añadí pasta de sandia de Home Cheff. Siguiendo las indicaciones de Bea, lo hice de un día para otro y lo dejé reposar en la nevera tapado con film.

Crema para decorar y rellenar
Al día siguiente hice una SBC (siii. ... ya me ha salido! Y es ideal!) Y le puse más pasta de sandia.
Luego la separé en dos cuencos.
En el primero puse colorante rojo y añadí perlitas de chocolate.
En el segundo añadí colorante verde ... pero no me quedó el verde que yo quería, y eso que gasté todo un bote de colorante. Ni idea ... escusa para volver a hacer el pastel.

Decoración
No tiene ningún secreto ... simplemente se irán rellenando las capas entre cada bizcocho con la SBC roja y también en la parte de encima.
Finalmente, cubriremos las esquinas con la SBC verde y en la parte de arriba, marcaremos con un cuenco o molde para que quede más definido el corte de la sandía.

Resultado
Una delicia! sólo deciros que del pastel quizás repartí unos 30 trozos y desapareció en 10 minutos ... increible!


I aquí us deixo un detallet que va portar un amiga de la familia: uns cake pops en forma d'eriçó...moníssims!! llastima que no em va donar temps de provar-los / Y aquí os dejo un detallito que trajo un amiga de la familia: unos cake pops en forma de erizo ... monísimos! lastima que no me dio tiempo de probarlos 




2 comentarios:

  1. Emma, et va quedar boníssim i espectacular!!!
    Ja vas veure quin éxit va tenir. Un petonet
    La mami

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