jueves, 12 de enero de 2012

MAGDALENES DE POMA

Fa uns dies vaig preparar unes magdalenes de poma, ben senzilletes però que estaven delicioses per esmorzar. El meu marit i la peke es van posar les botes.


Ingredients:
- 1 poma Golden
- 4 ous sencers
- 150 gr de sucre
- 200 gr de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 1 culleradeta de ratlladura de pell de llimona
- 100gr de mantega
- 2 cullerades de llet
- 50 gr de ametlla picada

Elaboració:
- Pela la poma en cuarts, treu el cor i fes-la a dauets.
- Posarem els 4 ous sencers en un bol. Afegirem el sucre i ho batrem tot fins que començi a clarejar i a espessar-se.
- A part barrejarem la farina i el llevat i després ho afegirem a la barreja de l'ou i el sucre, fins que estigui tot ben mesclat.
- Rentarem la llimona i ratllarem un troçet de la pell (n´ha de sertir una culleradeta) i ho afegirem a la barreja.
- Fondrem la mantega a una paella i afegirem la llet i els dauets de poma i l'ametlla. Ho barrejarem tot be i després ho inclourem a la barreja anterior, fins que s'hagi unificat tot.
- Precalentarem el forn a 200º. Mentrestant, repartirem les magdalenes en els motllos. Només s'haurien d'omplir uns 3/4 de la capacitat del motllo perque després pujaran bastant.
- Coure durant 20-25 minuts fins que la superficie estigui daurada.
- S'hi pot posar una mica de sucre a sobre abans de posar al forn.

2 comentarios:

  1. Que bones! La poma en els pastissos és deliciosa. A mi m'encanta. Aquestes magdalenes tenen una pinta excel·lent.

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  2. M'encanta la poma en la massa de magdalnea o coca. La deixa molt melosa. delicioses!!!
    Ptns

    ResponderEliminar