miércoles, 31 de octubre de 2012

CHOCOLATE & STRAWBERRY CAKE

Aquest cap de setmana ha sigut l'aniversari de la meva cosina, i vem pujar a Girona a celebrar-ho amb ella i la meva tieta.
Com no, el meu regal era el pastisset i volia fer alguna cosa diferent del que havia fet fins ara i que no fos de fondant. Trobo que per adults, és molt millor qualsevol cake ben preparat.

Després de molt buscar, em vaig decidir per aquest cake de chocolata i maduixa de la Bea. Com sempre les seves receptes son genials i si segueixes pas per pas les seves indicacions, és impossible que et quedi malament.


Que us haig de dir??? Estaba increible, dolç, suau, i gens empalagos...al final no podre dir quin es el meu pastis preferit, perque tots els que he probat de la Bea...aquin millor!!!




Be, la recepta la podeu trobar al blog de El Rincon de Bea, que abans us he deixat el link.

I aqui us deixo la foto de la cumpleanyera i de la meva germaneta, que son una monada totes dues.


domingo, 21 de octubre de 2012

RECOPILATORI ULTIMS PASTISSOS

Em sento moooolt culpable perque no hi ha manera d'actualitzar el blog mes sovint...soc un desastre.
Aqui us deixo un recull dels últims pastissos que he entregat.



I aqui us deixare una foto de cadascun:




sábado, 13 de octubre de 2012

NEW YORK CHEESE CAKE

Sota petició popular, aqui us deixo la recepta que he seguit per fer el New York Cheese Cake. L'he fet per l'aniversari del meu pare i tot i que era enorme, i erem mogollon de gent, estava taaant bo, que ha volat!!!



* recepta treta del blog El Perfume de mi Cocina
Ingredients:
Per a la base: 
- Galetes (tipus digestive) 400 gr. 
- Sucre 90 gr.
- Mantega sense sal fosa 125 gr. 
Per al farcit: 
- Formatge crema a temperatura ambient 1 kg 
- Sucre blanc 200 gr. 
- Farina de blat 35 gr. 
- 5 Ous grans a temperatura ambient 
- Crema de llet (nata) 80 ml 
- 1 Ratlladura de llimona 
- 1 cullerada Extracte de Vainilla
Pel topping:
- crema agria 240ml
- sucre blanc 30 gr.
- 1 cullerada de extracte de vainilla

Elaboració:
Preescalfa el forn a 175 º C. En un bol mitjà barreja les molles de galeta, el sucre i la mantega fosa.
- Passa a un motlle de 23 cm de diàmetre que sigui desmuntable i pressiona les molles de forma que cobreixis el fons i les parets del motllo fins uns 5 cm (et pots ajudar amb una cullera).
- Ho posarem al forn durant uns 15 minuts i despres ho retirarem.
- Prepara el farcit: En un recipient barreja el formatge crema, el sucre i la farina. Barreja a velocitat mitjana fins que quedi una mescla suau. 
- Afegeix els ous d'un en un barrejant 30 segons per cada un. 
- Despres incorporarem la crema de llet, la ralladura de llimona i el extratcte de vainilla.
- Ho posarem dins del motllo i despres al forn durant 15 minuts a 175 graus. Quan hagi passat aquest temps, baixarem la temperatura a 120 graus (he de dir que al meu forn ho vaig tenir que posar a 150, aixi que cadascu haura de probar amb el seu forn) i ho deixarem al forn durant 60-90 minuts.
- Sabrem que esta llest quan fem tremolar la mescla i nomes es mogui la part del mig com un flam.
- Ho retirarem del forn i ho deixarem sobre una reixeta, mentre preparem el topping
- Per fer el topping, s'ha de barrejar la crema agria, el sucre i la vainilla, i posar-ho per sobre del pastis.
- Ho tornarem a posar al forn durant uns 15-20 minuts a 150 graus. 
- Quan estigui llest, ho treiem del forn i ho posem a sobre la reixeta perque s'arrefredi. 
- Just quan ho acabem de treure, passarem un ganivet per les parets del pastis, entre el motllo i la galeta, perque aixi no es facin esquerdes.
- Ho deixarem arrefredar i despres ho posarem a la nevera tota la nit. 
- Per servir, ho treurem una hora abans de la nevera i ho acompanyarem d'alguna melmelada de fruits vermells.

Desitjo que us agradi i que us animeu a provar-lo!!!


domingo, 7 de octubre de 2012

NOU PREMI PEL BLOG

Aquesta setmana passada vaig rebre un nou premi pel blog per duplicat que serveix per fer coneixer els blogs petits de menys de 100 seguidors...sempre fan molta il.lusió aquests premis on la gent pensa en tu i valora la teva feina!!
Reconec que em costa una mica actualitzar el blog i que ho hauria de fer mes sovint, pero el dia a dia d'una mare treballadora no dona mes hores.

El premi me l'ha otorgat la Cinta de Trossets de Cuina, un blog fabulos on pots trobar tota classe de delicies...i uns dies despres tambe me l'ha otorgat l'Ariadna de Dulces Bocados...us recomano que el hi feu un cop d'ull!!



Be, aqui van les bases d'aquest premi:

- explicar 11 coses sobre tu.
- respondre les 11 preguntes sobre tu.
- triar 11 blocs i nomenar-los al post.
- seguir a la persona que t'ha nomenat.
- visitar tres dels blocs nomenats.

11 coses sobre mi:

- Sóc mare treballadora...amb tot el que aixo comporta, com moltes de vosaltres sabeu.
- Una de les meves passions desde molt petitona és la cuina.
- M'encanta escoltar parlar als americans...ja se que es una frikada, pero m'hipnotitza l'accent yankie.
- El dia més felic de la meva vida va ser quan vaig tenir la meva peke.
- Sóc super organitzada i ordenada.
- Sempre xerro molt.
- Tinc un deute pendent amb la cultura: fa moltissim que no hem llegueixo un llibre...i em fa vergonya!!
- Desde fa un any, mes o menys, estic obsessionada amb tot el que rodeja la pastisseria i reposteria creativa.
- Trobo mooolt a faltar la cuina de les meves àvies, sobretot els macarrons que hem feia la iaia Carmeta...mmm!!!
- M'encanta l'olor del mar i tot el que signifiquen les vacances d'estiu a la platja.
- No m'agrada gens fer esport...siii ho reconeixo!!!

Les respostes a les 11 preguntes que em fan:

- Com et definiries? 
  Dificil...sencilla, amb les idees clares i mooolt metódica i organitzada.

Quin és el teu plat preferit?

Segurament la fideuà, peró la veritat, es que no en tinc cap pk m'agrada molt menjar.

- Prefereixes cuinar o que et cuinin?
Cuinar sempre. 

Quines són les teves postres preferides?
Tot el que porti xocolata...siiii!!!

-Si t'haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria?
Les cebes. Les poso a tot arreu. (Cinta, et copio la resposta)

- Quin és el millor viatge que has fet?
Uff... India.

Quin és el millor restaurant en el que has menjat?
N'hi han molts...pero em podria decantar per Els Tinars, a la Costa Brava.

T'agrada més la carn o el peix? 
Jo crec k el peix.

Quin és el teu formatge preferit?
No en puc escollir cap, perque em tornen boja toooots els formatges...i quan mes pudorosos millor!!!

- Xocolata negra o amb llet?
Negra.

Quin és el pitjor plat que has provat mai? 
No me'n ve cap al cap.

Els 11 blocs als qui atorgo el premi: 


- http://sweetuxue.blogspot.com.es/
- http://www.dulcefelicidad.es/
- http://www.iavuiquecuino.com
- http://lastartasdemorenaan.blogspot.com.es
- http://vickyalcala.blogspot.com.es
- http://sheylascupcakes.blogspot.com.es
- http://mochi-de-fresa.blogspot.com.es/
- http://pequedeliciasdesonia.blogspot.com.es/
- http://bocinsdesucre.blogspot.com.es/ 
- http://www.escribiendoconazucar.blogspot.com.es/
- http://marietascakes.blogspot.com.es/


Les 11 preguntes que faig són les mateixes que jo he respost!


Animeu-vos!!!